c_300_250_16777215_10_images_68998.jpg
ترکمن سسی- عبدالستار کم: جامعه ی بدون نقد و تحلیل ،جامعه ای بدون پرسش است و جامعه ی بدون پرسش جامعه ای مرده و بي روح است كه دچار يكنواختي گرديده و در زمینه های مختلف پيشرفت هاي چندانی کسب نخواهد نمود.


ترویج فرهنگ نقد و نقادی برای داشتن جامعه اي سالم ، پویا و با نشلط و شهروندان آگاه و دولتمردان متواضع و پاسخگو ضروری است.اگر روح انتقادگری از جامعه رخت بربندد و همگان هر چیز را آن گونه که هست، بپذیرند، در این صورت جامعه سیر تکاملی خویش را گم می کند و درجا می زند. مقررات اداری در این جامعه تغییر نمی کند و اصلاح نمی گردد.
متاسفانه بعضی افراد , مطالبه گری اجتماعی را با تخریب اشتباه میگیرند. در صورتی که مطالبه گری اجتماعی به معنای رویارویی با نظام اجتماعی نیست بلکه این مفهوم در ذیل حقوق شهروندی تعریف می‌شود. بدیهی است که نخستین گام برای مطالبات اجتماعی، فراهم کردن زمینه‌ای است که شهروندان امکان گفت ‌و‌ گوی سازنده داشته باشند و از سوی دیگر بتوانند روحیه پرسشگری و تفکر انتقادی‌شان را در عرصه های عمومی بازگو کنند.
به نظرم مطالبه گری اجتماعی به این معناست که افراد جامعه با تعامل سازنده بتوانند مطالبات واقعی خود را به یک خواست عمومی تبدیل کرده و بدین ترتیب نهادهای مسئول را وادار به واکنش منطقی کنند در واقع مطالبه گری اجتماعی فرآیندی است که معلول اراده شهروندان بوده به گونه‌ای که خیر عمومی انعکاس منطقی کنشگری اجتماعی باشد.

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر