c_300_250_16777215_10_images_898556566.jpg

عبدالمناف آق ارکاکلی:انتخابات از مسائل مهم و حساسی است که تمام اقشار جامعه را معطوف به خود   می کند و دراین بین یکی از اقشار و گروه سنی که درگیر انتخابات می شوند،جوانان هستند.

درباره گرایش جوانان به فعالیت های سیاسی،اجتماعی،مدنی در گروه ها و احزاب،تشکل ها و سمن ها دیدگاههای مختلفی وجود دارد.
جوانان به دلیل افکار آرمان گرایانه که لازمه فطرت جوانی است و آینده ای که پیش روی خویش دارد با شور و نشاط جوانی برای رسیدن به اهداف خویش فارغ از هرگونه وابستگی تلاش می کنند.گروه های سیاسی در سطح کلان کشوری،منطقه ای و جهانی همواره در بدنه خویش جوانان مستعد را پرورش        می دهند تا در آینده بتوانند از ظرفیتهای آینده برای کادرسازیهای جدید خود استفاده کنند.
 مقوله فعالیت های سیاسی و اجتماعی جوانان ترکمن در انتخابات از مسائلی است که نگاه باید و شاید به آن نشده است.
گروهی از جوانان ترکمن در انتخابات بیشتر در نقش سیاهی لشکر و مسئول شلوغ کاریهای معمول فضای انتخاباتی کاندیدای مورد نظر خویش هستند و شور جوانی آنان معطوف به این امر می شود و در اصطلاح عامه مردم نقش بوقچی انتخابات را ایفا می کنند.
عده ای از جوانان ترکمن نیز با تشکیل جلسات و گروه هایی کما بیش در عرصه حاضر می شوند که کمتر مورد استقبال فعالان انتخاباتی قرار می گیرند .چرا که افکار آرمان گرایانه آنها باعث طرح سوالاتی صحیح یا غلط می شود و این مساله باعث به چالش کشیدن روش چندین ساله فعالان انتخاباتی و کاندیداها می گردد.
این جوانان به دلیل عدم وابستگی به جریان فکری خاص سوالات و نظریات خویش را آزادانه مطرح می کنند و گرایش های مدرن تر نسبت به گذشته ها دارند و در اکثر موارد شجاعت مثال زدنی برای اثبات گفته های خویش دارند.این گروه غالبا جسارت مشهودی داشته و به سن بالا و موی سفید افراد به عنوان عنصر برتری نگاه نمی کنند و به دلیل و منطق احترام می گذارند و همین خصیصه ی زیر سوال بردن بسیاری از اشخاص،باعث عدم استقبال غیرمستقیم فعالان انتخاباتی از تشکیل گروه های جوانان فعال در انتخابات شده است.
از سویی فعالیت سیاسی برای جوانان مردابی مرگبار است، چرا که یک اشتباه محاسباتی یا سخنی اشتباه خارج از شرع،عرف،قانون باعث مشکلاتی در سطح جامعه و افکار عمومی برای جوانان ترکمن می شود.
جامعه با تجربه پیران و همت جوانان اداره می شود.
ترکمن صحرا چندین انتخابات به چشم دیده و درک کرده است،در این انتخابات جلسات انتخاباتی یاشولی ها به صورت صحیح یا غلط برگزار شده است ولیکن سوالی که هر ذهنی را درگیر خویش می کند، بیان این نکته است که در جلسات انتخاباتی چند تن از آینده سازان ترکمن صحرا حضور دارد؟فعالان مدعی تابحال چند جوان نخبه سیاسی را شناسایی و به سمت و سوی فعالیت های مثبت هدایت کرده اند؟
نمایندگان ترکمن که بنا به ادعای خویش همواره از نخبه های منطقه مشورت می گیرند چند جلسه با جوانان نخبه برگزار کردند؟و نظریات آنان را جویا شدند؟
برخی اعمال و نظریات بزرگان انتخاباتی در برخورد با جوانان تاسف بار است،این اعمال ونظریات باعث سرخوردگی جوانان علاقمند به فعالیت های مثبت اجتماعی برای مردم خویش هستند شده است .
در این زمینه در صورت ادامه این روند تاچند سال آینده با توجه به بالا رفتن سواد سیاسی منطقه و در صورت پافشاری یاشولی ها به نظریات و سیستم غلط اثری از نام فعالان فعلی ترکمن نخواهد بود. چرا که نسل جوان به مرور زمان خواه یا ناخواه آنان را کنار خواهد زد و به چشم افراد ی با دیدگاههای منسوخ و غیر منطبق با شرایط زمان به آنها خواهد نگریست.

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر