c_300_250_16777215_10_images_947_22856.jpeg

 

ترکمن سسی - عبدالرسول جوادی بالاجاده در یادداشتی با اشاره به مطرح شدن مطالبات و گفتمان جدید مطالبات و انتظارات جامعه از دولت چهاردهم نوشت: و عملا مهمترین و سخت ترین اقدام عملی رئیس جمهور در همین مرحله تشکیل کابینه است، تحقق مطالبات و انتظارات مردم و دغدغه های شخص رئیس جمهور را می‌توان در این گام مهم محک زد و ملاک قرار داد.

 

این فعال رسانه ای گلستان نوشت: مطالبه گری، پیگیری مجدانه، سخت کوشی، پرکاری، مردمی بودن و خادمیت را مردم ایران عزیز به عنوان شاخص های مدیر مردمی از رئیس جمهور شهید در اذهان خود ثبت دارند.

تبلیغات انتخاباتی دوره چهاردهم ریاست جمهوری و ورود گفتمانی جدید مطالبات و انتظارات جامعه را به سمت و سویی هدایت کرد .

خاکی بودن، سادگی،مردمی بودن، گفتارهایی صادقانه و از دل برآمده، انسجام و وفاق ایران، عدالت خواهی و یکسان نگری، دغدغه های معیشتی، سفره های هم عرض و طول مردم و مسئولان، برسر یک سفره نشستن مردم و مسئولان، اعتماد بخشی، زندگی رضایت بخش جامعه، شایسته سالاری، استفاده از همه ظرفیت‌های توانمند انسانی از هر جریان و گروهی، رفع موانع فیلترینگ اینترنت و تسهیل گری در اجرای قانون حجاب و عفاف و....موجب اعتماد سازی مردم به تفکرات و گفتمان رییس جمهور منتخب دولت چهاردهم دکتر مسعود پزشکیان شده است .

اگر چه رنگارنگی شعارها و گفتمان‌ها و حمایت جریان‌های مختلف سیاسی فضای رقابتی را نزدیکتر و پیشرو از رقبای دیگر کرد که سرانجام آن پیروزی دکتر پزشکیان به عنوان منتخب مردم شده است، لیکن این گفتمان‌ها به عنوان یک مطالبه و انتظار جامعه قلمداد می‌شود و خواستار تحقق و عملگرایی به آن می باشند.

ساده زیستی، سلامت اجتماعی، مردمی بودن در دوره گذار و انتخاب تا تثبیت و استقرار دولت از رفتارهای منتخب مردم نمایان شد و بی آلایشی و بدور از تشریفات دست و پا گیر حفاظتی و امنیتی و دستورالعمل های لازم اجرایی توسط رئیس جمهور بر حسنات منتخب مردم افزوده است .

لیکن در ابتدای این مسیر پر تلاطم و سخت گذر انتخاب کابینه ای قوی که توان تحقق دغدغه های رئیس جمهور در اجرا و نظارت را داشته باشد را در پیش رو دارد.

و عملا مهمترین و سخت ترین اقدام عملی رئیس جمهور در همین مرحله تشکیل کابینه است، تحقق مطالبات و انتظارات مردم و دغدغه های شخص رئیس جمهور را می‌توان در این گام مهم محک زد و ملاک قرار داد .

اگر چه رئیس جمهور منتخب اسناد بالادستی چون سند توسعه هفتم و...را برنامه های اجرایی دولت می‌داند و عملا برنامه ای اجرایی برای دولت منتخب چهاردهم ارائه نداده است، لیکن اجرای سند هفتم توسعه خود مسیر رشد، پیشرفت و بالندگی و به یقین بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم و حتی مناسبات سیاسی بین المللی را تغییری اساسی خواهد داد که لازمه آن همراهی همه ارکان حاکمیتی از کابینه دولت تا مجلس شورای اسلامی و قوه قضایی خواهد بود .

دیدارهای مقامات و مسئولان و توصیه ها و توجهات رهبری فرزانه انقلاب در دوره گذار همه بسترها و شرایط را برای موفقیت دولت چهاردهم در تحقق و اجرای برنامه ها فراهم کرده است.
حال باید دید که این شرایط ایجاد شده، چگونه راهبری و راهبرد خواهد شد ؟

انتظار است در راس برنامه ها، اولویت اصلی دولت چهاردهم بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم و جلوگیری از این افسارگسیختگی بازار و قیمت‌های کالاهای اساسی و سفره مردم باشد و در اندک زمانی اثرات آن در یکسان سازی سفره های مردم و مسئولان و کارگزاران و اجرای عدالت اجتماعی مردم ایران را به آینده ای روشن امیدوار سازد .

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر