c_300_250_16777215_10_images_aviary_1445582125523.jpg

ترکمن سسی- سرعت گیرها به دلایلی چون کاهش میزان ترافیک،کاهش میزان سوانح رانندگی،کاستن سرعت رانندگان و عوامل مشابه توسط کارشناسان امر در سطح جاده های بین شهری و خیابان های درون شهر نصب می شود.

به گزارش خبرنگار ترکمن سسی سرعت گیرهای جاده های گلستان و برخی شهرهای این استان باعث بروز مشکلاتی برای رانندگان شده است.

این سرعت گیرها که در نقاط پرتردد و پرجمعیت که احتمال مخاطرات رانندگی در این محل ها زیاد است نصب می شوند حتی در خیابان های فرعی و کم تردد درون شهرها نیز به چشم می خورد.

حد استاندارد این سرعت گیرها ۲۵ میلی متر است که این حد استاندارد در اکثر موارد رعایت نمی شود و طول برخی سرعت گیرها به سی سانتیمتر و بیشتر نیز می رسد.

عدم نصب تابلو ها و علائم هشدار دهنده نزدیک سرعت گیرها باعث وجود مشکلات فراوانی برای رانندگان علی الخصوص در شب شده است،با توجه به ارتفاع غیر استاندارد بیشتر سرعت گیرها،رانندگانی که با این سرعت گیرها بدون کاستن سرعت برخورد می کنند از آسیب دیدن خودروی خود و پاره ای موارد از عدم کنترل خودروی خویش گله مند هستند و برخی تصادفات سنگین و خروج خودروهای سواری از جاده ها حاصل کار سرعت گیرهای غیر استاندارد است.

در نصب این سرعت گیرها باید عواملی چون امنیت رانندگان،عابران پیاده و زیبایی شهر ملاک باشد. در برخی از کشورها چون چین از خطای دید و نقاشی های حیرت آور بر روی سطح جاده برای کاستن سرعت خودروها استفاده می شود که ما شاهد تپه هایی بر روی سطح جاده ها هستیم،البته نباید از فرهنگ رانندگی و نهادینه کردن عدم رفتار پرخطر رانندگی در جامعه چشم پوشی کرد.

از مسئولین امر انتظار می رود بررسی بر روی سرعت گیرهای نصب شده داشته باشند چرا که در برخی نقاط سرعت گیرهای غیر استاندارد با فاصله کم و بدون هیچگونه علائم و تابلوهای هشدار نصب شده است که داد اهالی محل را نیز در آورده است.

خبرنگار:عبدالمناف آق ارکاکلی

دیدگاه‌ها  

0 #1 کدخدا 1394-08-01 10:39
اگه اینانباشه که نون بعضیاخشک میشه!!! بعضیها بایدکاری کنن که همیشه مردم تصادف کنن!ماشینشون صدمه ببینه! والا قانون رانندگی فصل الخطاب شیوه رانندگی هست...
نقل قول کردن
0 #2 عبدالصمد پوری 1394-08-02 07:52
سلام آرما الله قواد شیددانگ خبرلری یتیرورینگ
مننددار
نقل قول کردن
+2 #3 مصطفی سیدپور 1394-08-03 10:22
با سلام . ضمن تشکر بابت درج این معضل!
به نظر بنده ، پیدایش " کاهنده های سرعت" یا " سرعت گیرها" علاوه بر نتایج مثبتی که داشته ، عواقب منفی و خسارات قابل تاملی نیز داشته است.
جدا از خسارات ظاهری و فیزیکی ، هیچ کس تا بحال در مورد خسارات و مضرات روانی آن صحبت نکرده است و اینکه این موضوع چقدر بر اعصاب و روان و آرامش فکری ضرر زده و می زند.
اینکه مسئولین راهنمایی و رانندگی و یا راه و ترابری ، با ایجاد موانع فیزیکی ، تصادفات را کاهش! داده اند ، حتی در صورت تایید و محقق شدن آن ، کار خارق العاده و قابل تحسینی انجام نداده اند. تا کی بایستی برای اجرایی شدن یک توصیه یا قانون از موانع و عوامل فیزیکی استفاده کرد؟ در این مورد شاید کمترین کار انجام شده و کار اصلی که نهادینه کردن و فرهنگ سازی رانندگی بصورت ریشه ای و بنیادی است انجام نشده است.
مثلا در آینده اگر برنامه ای برای عدم عبور خودروها از چراغ قرمز در تقاطع ها داشته باشیم، بایستی منتظر دیوار ، چاه و ... در تقاطع ها باشیم؟!
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر