گرگان : ترکمن سسی - رئیس مرکز اسلامی استان گلستان گفت: ابراز علاقه و محبت به اهل بیت (ع) رمز وحدت بین مسلمین است.
به گزارش رابط خبری مرکز اسلامی گلستان، حجت الاسلام نور علی دیلم در عصر شعر عاشورایی که با حضور شاعران اهل سنت و تشیع به صورت مجازی در گرگان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع) و ماه محرم گفت: محبت به اهل بیت (ع) رمز وحدت مسلمین است و امروز همه برای عملی کردن دستورات خداوند متعال و قرآن کریم، گرد هم جمع شدیم.
وی با تاکید براینکه، وظیفه ما عمل که به دستورات قرآن، سنت پیامبر (ص) و بزرگان دین است، گفت: پیامبر (ص) در حدیثی فرموده است: "ای مردم در قبال زحمتی که برای مردم و دین مبین اسلام کشیده ام اجر و مزدی نمی خوام جز محبت و مودت نسبت به اهل بیت (ع)".
رئیس مرکز اسلامی گلستان با بیان اینکه، پیامبر (ص) ارادت خودش و تاکید بر محبت نسبت به امام حسین (ع) را ویژه تر بیان کرده است، گفت: پیامبر اکرم (ص) احادیث بسیاری را در مدح امام حسین(ع) و فضائل ایشان بیان کرده اند که یکی از معروفترین آن ها، حدیث: "حُسَیْنٌ مِنِّی وَ أَنَا مِنْ حُسَیْنٍ أَحَبَّ اللَّهُ مَنْ أَحَبَّ حُسَیْناً" است، یعنی (حسین از من است و من هم از حسینم، هر که حسین را دوست بدارد خداوند دوست او باد).
حجت الاسلام دیلم با اشاره به اینکه، محبت به امام حسین (ع) موجب محبوب شدن نزد خداوند است، تصریح کرد: ما امروز به دنبال عملی کردن دستورات قرآن کریم و پیامبر (ص) هستیم که در این خصوص یکی از موضوعاتی که قرآن کریم دستور داده است، بحث احیا گری می باشد و باید همه به دنیال احیا خود باشیم و احیای دین مبین اسلام باید اتفاق بیافتد.
وی افزود: زمانی که سنت رسول الله به خاطر ایجاد بدعت ها دچار انحراف شود اینجا وظیفه وارثان، مصلحان و احیاگران است که دست به حرکت بزنند و با امر به معروف و نهی از منکر خود از دین و اعتقادات دفاع کنند.
رئیس مرکز اسلامی گلستان تصریح کرد: در سال 60 هجری امام حسین (ع) با دیدن وضعیت جامعه و دور شدن مردم از سنت رسول الله، قیام و حرکتی را ایجاد کردند که باعث احیای دین مبین اسلام شد.
حجت الاسلام دیلم خاطر نشان کرد: عالم شافعی مصری به زیبایی فرمود که احیای دین مبین اسلام مدیون دو هجرت است، اولی هجرت پیامبر (ص) از مکه به مدینه می باشد و هجرت دوم، هجرت امام حسین (ع) از مدینه به مکه و از مکه به کربلا است که باعث ماندگاری دین مبین اسلام و منجر به شهادت ایشان شد.
وی در ادامه گفت: بعد از شهادت امام حسین (ع) در صحرای کربلا، وضعیت حاکمان دین بگونه ای شد که اجازه سخنرانی نمی دادند و اینجا بود که شاعران و مداحان وارد کار شدند و در دوران خفقان شعرا بودند که قیام امام حسین (ع) را زنده نگه داشتند.
رئیس مرکز اسلامی گلستان خاطر نشان کرد: در طول تاریخ شاعران بسیار شیعه و سنی با سرودن اشعاری در وصف امام حسین (ع) و قیامش، درس ها و پیام های قیام و ازخودگذشتگی امام حسین (ع) را مطرح کردند.
حجت الاسلام دیلم افزود: در استان گلستان و در ترکمن صحرا نیز ابراز علاقه و اشعار مختومقلی فراغی شاعر شهیر ترکمن در وصف پیامبر (ص)، اهل بیت (ع)، 14 معصوم و خصوصا امام حسین (ع) به عنوان یک سند ارزشمند، برای ما ماندگار است.
وی با اشاره به شعر مختومقلی با عنوان: "حسن و حسین گل های بهشتی" که الهام گرفته از محبت نسبت به پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) است، افزود: رمز وحدت بین مسلمین محبت به اهل بیت (ع) است و هر چقدر شاعران و بزرگان اهل سنت سروده ها و اشعار بیشتری در وصف امام حسین (ع) و اهل بیت عصمت و طهارت داشته باشند، نشان از اعتقاد صحیح مسلمانان اعم شیعه و سنی نسبت به محبت اهل بیت (ع) است که گرد هم می آیند و این مهم باعث محبت و همدلی بیشتر خواهد شد.
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای اسلامی منتشر نمیشود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال میشود.