ترکمن سسی - این روزها که بحث پروپاگاندای رسانه ای به عنوان یک مساله مهم و قابل تامل مطرح است، وجود مربیان پرورشی بیش از گذشته پررنگ تر شده است ، نقش و جایگاه مربیان پرورشی درتوسعه فرهنگي واجتماعي و پرورشی، عامل احیای انگیزه در دانش آموزان است.
به گزارش پایگاه خبری ترکمن سسی؛ دکتر محبوبه اسحقی گرجی از چهره های فعال فرهنگی اجتماعی گلستانی با توجه به اهمیت نقش مربیان پرورشی در ارتقای سواد رسانه نوجوانان و جوانان دانش آموز نوشته است :
يكي از مهمترين روش هاي جنگ نرم رسانه اي در مواجه با نظام اسلامي هجوم به باورهاي ديني است ، در جنگ نرم دشمن مستقيم وارد عمل نميشود ، از آنجا كه در جوامع مذهبي پايه هاي نظام حكومتي بردين استواراست، بنابراين ارزشهاي ديني مورد هجوم قرار ميگيرد.
این روزها که بحث پروپاگاندای رسانه ای به عنوان یک مساله مهم و قابل تامل مطرح است، وجود مربیان پرورشی بیش از گذشته پررنگ تر شده است ، نقش و جایگاه مربیان پرورشی درتوسعه فرهنگي واجتماعي و پرورشی، عامل احیای انگیزه در دانش آموزان است.
پرورش كاري متفاوت ازتعلیم وتبلیغ است وجنبه پژوهش و تحقیق دارد و در واقع مي توان گفت كه پرورش نتيجه وثمره تبلیغ و تعلیم مي باشد و اساس کار روی پرورش و تربیت است ، اگر کسی مسئول تربیت باشد، وقتی در تربیت موفق است که کارش را با عمل شروع بکند ، بجاي مقابله با فناوري ها و مظاهر تمدن جديد امروزي، بايد نيروهاي توانمند و با کفايت علمي متعهد در فرآيند امور تربيتي بکار گماشته شوند.
همچنين امروزه حجم بالاي اطلاعات و دانش از طريق شبكه هاي اطلاعاتي در دسترس همگان قرار مي گيرد ، دانش آموزان به سبب استفاده از رسانه ها با اهداف متنوع و بويژه اهداف آموزشي و سرگرمي، ارتباط زيادي با رسانه هاي مختلف دارند.فضای مجازی و آسیب های آن که دامن دانش آموزان را هم گرفته است مساله امور تربیتی و تربیت اسلامی را پررنگ تر کرده است و آموزش و پرورش هم در کنار سایر متولیان فرهنگی عزم خود را جزم کرده تا با آسیب های اجتماعی مقابله کنند.
با نگاهی دقیق و عمیق به وضعیت موجود کشور در حوزه سواد رسانهای و همچنین با توجه به هجمه گسترده و تلاش شبانهروزی شبکههای رسانهای بیگانه و بعضاً معاند، روشن است که چندان مطلوب نبوده لذا اهمیت برنامهریزی و اجرای هماهنگ و دقیق برنامهها از سوی آموزش و پرورش ضروری است.
آموزش سواد رسانه اي مي تواند دانش آموزان و همه اقشار جامعه را به سمت خود مديريتي انتقادي و دست يافتن به رژيم مطلوب مصرف رسانه اي سوق دهد ، مخصوصا که در این ایام بیماری کرونا داشن اموزان در کنار خانواده در منزل هستند و نیازمند نوعی فرهنگ مصرف در فضای مجازی می باشند.نرم افزار شاد با بیش از 12 میلیون عضو امروز یکی از بزرگترین گروههای کشور را در فضای مجازی دور هم گرد آورده و بستری مهم برای استفاده درست از فرآورده های ارائه شده از سوی آموزش و پرورش است .
هدف از سواد رسانه ای و اطلاعاتی رشد تفکر انتقادی و مهارت های یادگیری برای اجتماعی شدن و داشتن دانش آموزانی فعال است ، وظیفه آموزش سواد رسانه ای و اطلاعاتی در درجه اول برعهده آموزش و پرورش است ، سواد رسانه ای و اطلاعاتی این فرصت را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد تا قضاوت آگاهانه درخصوص رسانه ها و پیام های آن داشته باشند.نقش آموزش و پرورش نیز در عصر کنونی فقط انتقال معلومات و آموزش علم به دانش آموزان نیست بلکه با توجه به اینکه روزبه روز اینترنت در ابعاد مختلف زندگی بشری گسترش می یابد توانمند سازی دانش آموزان برای زندگی در عصر حاضر از وظایف مهم این نهاد است چرا که آینده سازان و تصمیم گیران آینده کشور را تربیت می کند.
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای اسلامی منتشر نمیشود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال میشود.