تركمن سسي - همسر شهید منا رحمت الله بهمرام از شهدای شهرستان گنبدکاووس در فاجعه منا پس از دیدار خانواده های این شهدا با رهبر معظم انقلاب، احساس خود در این دیدار را وصف ناشدنی عنوان کرد و گفت: از اینکه می بینم رهبر و آقایمان دلسوزانه به فکر ما هست و همه چیز را رصد می کند خوشحالم.
به گزارش تركمن سسي به نقل از قابوس نامه، آی سن خرمالی افزود: سخنان حضرت آیت الله خامنه ای مثل کسی بود که به خانه صاحب عزا آمده باشد، شانه هایش را در آغوش بگیرد و آرام آرام در گوشش چیزهایی بگوید تا دلشان را نرم کند. همه حاضران این را فهمیده بودند که امام امت خانواده های شهدا را با حرفهایشان دلداری میدادند.حرفهای آقا دلها را سبک میکند و ایشان همراه ما بغض می کنند و اشک می ریزند.
خرمالی تنها روزنه امید خانواده های شهدای منا را نفس گرم و دستورات پدرانه و دلسوزانه معظم اله عنوان می کند و از لحظه ورود به حسینیه امام خمینی می گوید و اینکه از همان ابتدا که کفش ها را برای ورود به حسینیه در می آورد نمی تواند جلوی ریزش اشک هایش را بگیرد.
او می گوید: حال عجیبی داشتم هیچ وقت فکر نمی کردم بتوانم آقا و رهبرم را از نزدیک ببینم وارد آن فضای روحانی که شدم این احساس بیشتر بر من غلبه کرد ، یاد حرف های با اقتدار رهبر عزیزمان می افتادم که چطور باعث شد پیکر شهدایمان به وطن برگردد و آرامش قلبی که با بازگشت پیکر عزیزانمان به ما عطا شد.
همسر شهید دانشمند بهمرام ادامه می دهد: اعلام و اطلاق واژه شهید توسط معظم له، بیش از پیش مایه دلگرمی ما که حاجیانی را لبیک گویان و در لباس احرام از دست دادیم شد.
خرمالی همچنین می گوید: چند دقیقه ای از حضور ما در حسینیه می گذشت ومن بی صبرانه منتظر شنیدن سخنرانی و صدای رهبر عزیزمان بودم و ناباورانه در مقابل جایگاهی نشسته بودم که قرار بود تا چند لحظه دیگر ایشان را در آنجا ببینم و صدایشان را بشنوم.
همسر شهید بهمرام در دیدار خانواده های شهدای منا با رهبر انقلاب
آی سن خرمالی سخنان اینبار رهبر انقلاب را هم تسکین بخش وصف می کند و می گوید: با سخنان رهبر انقلاب به خودم افتخار می کنم که همسر شهید هستم و می دانم رسالتی دارم که فرزندانم راآنطور که پدرشان می خواهد بزرگ کنم و " آیانا" و "هادی" یادگارانی هستند که امیدوارم بتوانم آنها را به سرمنزل برسانم.
او به تاکید رهبر انقلاب به تشکیل کمیته حقیقت یاب اشاره می کند و می گوید: همانطور که رهبر معظم فرمودند ما هم می خواهیم بدانیم بالاخره در آن روز چه اتفاقی افتاد ؟ و ان شاالله بی کفایتی آل سعود بر تمام دنیای اسلام ثابت شود.
خرمالی در ادامه می گوید: ما فقط یک جواب قانع کننده برای فرزاندمان می خواهیم ، چرا که عزیزان ما با شادی و خوشحالی رفتند اما تنها یک هفته قبل از بازگشت آنان، این مصیبت بر ما وارد شد.
گفتنی است دکتر رحمت الله بهمرام دانشمند گلستانی که مراحل پایانی تولید هیبرید داخلی کلزا را به مرحله تکثیر انبوه رسانده و ادامه کار به برگشتن از حج موکول شده بود ، دوم مهرماه سال گذشته به همراه مادرش ، بانو بی بی عایشه گرگانی در فاجعه منا به شهادت رسیدند.
وی دارای دکترای اصلاح نباتات از دانشگاه مالزی و جزو بهترین محققان کلزا در سطح کشور در کار تولید هیبرید کلزا و شناخت هیبرید های مختلف بود و به اذعان کارشناسان این بخش جزو 4 نفر برتر کشور به شمار می آمد.
رحمت الله بهمرام متولد 7 دیماه سال 1350 روستای کاکا شهرستان گنبدکاووس می باشد و ارقامی چون هایلا 401 ، هایلا 420 و آر جی اس که در استان گلستان توسط کشاورزان بهره برداری می شود حاصل زحمات وی است .
به گزارش تركمن سسي ،چند هفته گذشته رئيس سازمان جهاد كشاورزي گلستان در نشست خبري در جمع اصحاب رسانه با گراميداشت ياد و خاطره اين محقق عرصه كشاورزي از نامگذاري ساختمان اداري تحقيقات بذر و نهال جهاد كشاورزي به نام شهيد منا رحمت الله بهمرام خبر داده بود.
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای اسلامی منتشر نمیشود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال میشود.