c_300_250_16777215_10_images_24038.jpg

 

ترکمن سسی - رجب محمد آخوند حنفی امام جمعه سیمین شهر از جمله روحانیون سخنور و شاعر ترکمن صحرا و استان گلستان می باشد که با صدای دل انگیز خود در شب های ماه رمضان و به ویژه ایام سحر در برنامه ترکمنی رادیو گرگان پاسخگوی سوالات فقهی و دینی مردم ترکمن صحرا و حتی دیگر نقاط بود.


رستم جرجانی فعال رسانه ای گلستانی نوشت:
یادم می آید، در سال های گذشته در ماه مبارک رمضان و به وقت سحری، با صدای رادیو و صحبت های رجب محمد آخوند حنفی از خواب بیدار می شدیم.
در ایامی که همه دلخوش به اندک برنامه های تلویزیون سیاه و سفید ۱۴ اینچ بودیم، در آن ایام به وقت سحری، رادیو کوچک خانه مان با صداها و نواهای معنوی ماه مبارک رمضان و صوت دلنشین قرآن کریم، مهمان سفره سحری مان بود.
در کنار آن، آخوند حنفی نیز با صدای دلنشین خود با نقل احادیث نبوی، روایت ها و داستان های قرآنی، جواب پاسخ سوالات شنوندگان را می داد. ما هم با چشمانی خواب آلود گرد سفره سحری می نشستیم و در هنگام سردی هوا، سعی می کردیم که هر چه نزدیک تر کنار چراغ نفتی وسط آشپزخانه بنشینیم. ایام خوب و ساده ای بود.
در آن دوران، رجب محمد آخوند حنفی کارشناس ویژه برنامه سحری رادیو ترکمنی گرگان بود و می توان گفت اغلب شنوندگان و مردمان ترکمن صحرا صدای وی را هرگز فراموش نخواهند کرد.
بی شک استاد حنفی، طی سالیان سال، ماندگارترین و پرمخاطب ترین برنامه رادیویی دینی را به خود اختصاص داده بود به نحوی که می توان گفت ترکمن های سراسر دنیا به جمع شنوندگان آن اضافه می شدند.
آخوند حنفی سخنانش را در قالب روایت ها، قصه های قرآنی و نقل احادیث نبوی به نحو جذابی بیان و با مخاطبانش ارتباط خوبی برقرار می کرد.
مردم ترکمن صحرا و حتی بقیه نقاط کشور، برای آخوند حنفی احترام ویژه ای قائل هستند. وی مدتی است که به دلیل بیماری و کهولت سن خانه نشین شده است، اما گاهی با تحمل شرایط سخت، در نمازجمعه سیمین شهر و برخی مجالس و محافل حضور پیدا می کند.
وی، همچنان پذیرای مهمانان و علاقمندان از دور و نزدیک می باشد و با گرمی از آنها استقبال می کند.
فرصتی به دست آمد تا به دیدار استاد رجب محمد آخوند حنفی، امام جمعه سیمین شهر، مدیر حوزه علمیه نور بناور و کارشناس مذهبی رادیو ترکمنی بروم.
حدود ۶ نفری بودیم که به دیدار آخوند حنفی رفتیم و زیاد مجال گفتگو با من به دست نیامد.
آخوند حنفی با بیان خاطرات سال ۱۳۶۳ درباره تعاون و همکاری جوانان و مردم منطقه در ساخت حوزه علمیه خود سخن گفت و شور و شوق مردم در ساخت و ساز ساختمان حوزه را مثال زدنی بیان کرد.
آخوند حنفی همچنین با بیان خاطراتی درباره نحوه تدریس و تعلیم طلاب خود در طی سال های اخیر مطالبی بیان کرد و گفت: طلاب مدرسه علوم دینی نور بناور اغلب جزو طلاب نمونه منطقه بودند و در مسابقات مختلف قرآنی و علمی جزو برگزیدگان هستند.
دوست داشتم بیشتر در محضر استاد حنفی بنشینم و از توصیه ها، صحبت ها و نکات آموزنده ایشان بهره ببرم، اما مدتی گذشت و می بایستی کم کم می رفتیم.
در آخر دیدار و در هنگام خداحافظی که به عنوان نفر آخر نزد استاد رفتم تا خداحافظی کنم با چهره ای بشاش به من گفت چهره ات خیلی برایم آشناست؟ منم با لبخندی گفتم "من رستم، فرزند موسی دده جرجانی هستم"، آخوند حنفی در ادامه گفت، گفتم؛ خیلی برام آشنایی! و در ادامه چند ثانیه ای به نقطه ای خیره شد و سکوت کرد و در حالی که لبخندی بر صورت داشت گفت، با موسی چه دورانی با هم داشتیم در رادیو، صداوسیما و ... از من قول گرفت که در آینده نزدیک به همراه پدرم به دیدارش برویم.

رستم جرجانی
🗓 یکم آبان ۱۴۰۳

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر