c_300_250_16777215_10_images_1439711880_img_1989.jpg
تركمن سسي : به همت امور بانوان فرمانداری آق قلا از 12 دختر نمونه شهرستان که در زمینه های فرهنگی،اجتماعی و ورزشی حائز رتبه های برتر استانی و کشوری شده اند تجلیل گردید.

الیاس هیوه چی دراین نشست صمیمی که به مناسبت ولادت کریمه اهل بیت،حضرت معصومه(س) و روز ملی دختران که در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید اظهار داشت: بانوان جامعه اسلامی موظفند با الگوگیری از سیره این بانوی بزرگوار زمینه‌ساز ایجاد خانواده و جامعه‌ای سالم باشند.حضرت معصومه‌(س) در دوران زندگی خود همواره در راه کسب فضائل اخلاقی و علمی تلاش‌های فراوانی می‌کردند و روز به روز به درجه کمالاتشان افزوده می شد و دختران نیز با بهره‌گیری از فضائل اخلاقی این دخت امام بزرگوار می‌توانند در راه سعادت و خوشبختی خود گام بردارند.
فرماندار شهرستان آق قلا بیان داشت: توسعه و بهبود سلامت روانی و اجتماعی در حوزه دختران را بایدافزایش دهیم تا دختران امروزمان که مادران فردا هستند بتوانند فرزندان خوب و سالمی را برای جامعه تربیت نمایند.برای ایجاد سلامت روانی و اجتماعی در دختران می بایست در سنین نوجوانی فرهنگسازی لازم به عمل آید و اصلاح فرهنگ عمومی در جامعه پیرامون دختران صورت پذیرد.
وی با اشاره به اهمیت تربیت صحیح فرزندان و به‌ ویژه دختران به عنوان همسران و مادران آینده آگاهی و خودسازی را لازمه اصلی مادران در تربیت فرزندان دانست و افزود: تعلیم و تربیت که اصل بنیان خانواده و جامعه هست باید با آموزه های دینی ترکیب شود و در جهت تعلیم و تعلم و تربیت فرزندانمان بکار گرفته شود.باید دخترانمان را از لحاظ فرهنگی و ایده های نوین زندگی غنی سازیم و زمینه را برایشان جهت تربیت فرزندان مطلوب نماییم.صنایع دستی موضوع خوبی برای تعلیم دخترانمان می باشد چون هم در راستای اشتغالزایی می باشد و هم در راستای نو آوری و خلاقیت و هم در راستای توانمند سازی بنیان خانواده تآثیر گذار است. در تمامی صنایع، فرهنگی غنی خفته است و با احترام به تاریخ و سنتهایمان راه برای کسب تجارب لازم و عالی در عرصه های مختلف زندگی فراهم می کنیم.
 نماینده عالی دولت در شهرستان آق قلا گفت: باید ذهنیت جامعه در خصوص دختران اصلاح شود چون بعضا تصوراتی وجود دارد که شایسته دختران پاک و عفیف ما نیست.لازمه این امر مهم فرهنگسازی صحیح و مدبرانه می باشد که باید در ذهن مردم ایجاد گردد و فرهنگسازی رفتاری است که در ذهن آدمها باید ایجاد شود و با اصلاح آگاهی و تغییر نگرش در آنها این مهم دست می یابد. در کنار فرهنگسازی باید مشکلات و نیازهای دختران شناخته و مورد بررسی قرار گیرد و مرتفع شود تا کیفیت زندگی در جامعه بالا رود . برای اینکار باید تجربه لازم را کسب کرد و مهارتهای مطلوب زندگی را بدست آورد و ازآن در عرصه های مختلف زندگی بهره برد.
ایشان منزلت و محبوبیت زن و دختر مسلمان را به وقار و بیگانه گریزی، پاک زیستی و کمالات اخلاقی دانست و تصریح کرد: دختران ما با هوشیاری دام های کمین شده بر سر راهشان را ببینند و مادران با نظارت بر فرزندان مخصوصا دختران خود، آن ها را از معرض آسیب های اجتماعی دور نگه دارند.
هیوه چی افزود:باید بیاندیشیم و بررسی کنیم که چه اتفاقی افتاده تا در سالهای اخیر چرا دختران ما مهارتهای لازم و صنایع مورد نیاز زندگی را از مادران خود یاد نگرفته اند و با مرتفع نمودن مشکلات و موانع می بایست زمینه را جهت فراگیری این صنایع و مهارتها از جمله قالی بافی ، سوزن دوزی ، خیاطی و ...فراهم کنیم تا به نحو احسن انجام پذیرد.برای برطرف کردن موانع نیازبه همفکری و هم اندیشی جمعی می باشد مشکلات موجود در این مورد بسیار نگران کننده می باشد و می بایست مورد نقد و بررسی قرار گیرد و هرچه زودتر مرتفع شود.در عصر فعلی که عصر ارتباطات و رایانه می باشد باید در کنار علم روز مهارتها و صنایع دستی و خانگی نیز آموزش داده شود تا مهارتهای لازم در زندگی را کسب کنند.

مرجع:سايت فرمانداري آق قلا

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر