c_300_250_16777215_10_images_photo_2025-12-11_10-15-22.jpg



ترکمن سسی - ناظمی اردکانی، با اشاره به نقش تاریخ‌ساز سادات در گسترش عدالت و مبارزه با ظلم، آنان را بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی سازمان‌یافته امت اسلامی خواند.


به گزارش خبرنگار ترکمن سسی، محمد ناظمی اردکانی، روز پنج شنبه 20 آذر 1404 در چهارمین همایش بزرگ سادات در سالن اجلاس سران، با تأکید بر این که سادات هویت خود را از پیامبر اکرم(ص)، حضرت فاطمه زهرا(س) و امام علی(ع) می‌گیرند، گفت: این پیوند معنوی و بین‌نسلی، شجره طیبه سادات را در طول تاریخ گسترانیده و جهان را به سمت ظهور عدالت هدایت می کند.
وی، جمعیت سادات در سراسر جهان را بالغ بر ۳۰۰ میلیون نفر عنوان کرد و افزود: سادات بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی سازمان‌یافته امت اسلامی هستند و وجود پربرکتشان مایه عزت، سربلندی و نور هدایت جوامع بوده و خواهد بود. 

رئیس ستاد برگزاری همایش بزرگ سادات، با اشاره به نقش پررنگ سادات در مبارزات ضداستکباری تصریح کرد: امروز پرچم مبارزه با استکبار و رژیم صهیونیستی به دست رهبران بزرگی چون حضرت امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری، آیت‌الله سیستانی، سید حسن نصرالله و ... قرار گرفته است. در هرکجا که پرچم مبارزه با ظلم بلند شده، نقش سادات همواره برجسته بوده است.
ناظمی اردکانی، خاطرنشان کرد: قدرت‌های مستکبر همواره تلاش کرده‌اند این شجره طیبه را قطع کنند، اما نه تنها موفق نشدند، بلکه این درخت تنومندتر و گسترده‌تر شده و پناهگاه مظلومان جهان شده است.
وی، انقلاب اسلامی ایران را بسترساز امنیت و رشد برای سادات دانست و گفت: یکی از برکات انقلاب اسلامی، ایجاد امنیت و زمینه تعالی برای ذریه پیامبر اکرم(ص) بود تا بتوانند با ترویج اسلام ناب محمدی، اهداف متعالی خود را در جهان محقق کنند. شکست پروژه‌های استکبار و رژیم صهیونیستی در گرو شکل‌گیری جبهه واحد امت اسلام است.

 

خبرنگار؛ رستم جرجانی/ تهران / سالن اجلاس سران

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر