ترکمن سسی:معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده از تهیه پیشنویس افزایش 10 درصدی تعداد مدیران زن به صورت سالانه خبر داد و گفت: قرار است برنامههای حوزه بانوان دارای سند راهبردی شود و دولت برنامه میان مدت پنج ساله به دستگاههای اجرایی بدهد.
به گزارش ترکمن سسی به نقل از خبرگزاری فارس، شهیندخت مولاوردی امشب در نشست صمیمی با بانوان فرهیخته استان گلستان اظهار کرد: پیشنویس برنامه افزایش 10 درصدی مدیران زن به صورت سالانه تهیه شده است که هنوز این برنامه تصویب نشده و در سازمان مدیریت و برنامهریزی قرار دارد که امیدواریم به تصویب برسد.
وی با بیان اینکه رویکرد دولت بررسی برنامههای توسعهای است، تصریح کرد: پنج برنامه توسعه قبل از انقلاب و پنج برنامه توسعه بعد از انقلاب اسلامی تصویب و اجرا شد که به نظر میرسد این برنامههای دارای ایراداتی بوده و نتوانستهایم همه برنامهها را عملیاتی کنیم و تنها 30 درصد برنامههای توسعه محقق شده است.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده افزود: عدم تحقق و توفیق لازم در برنامههای توسعه نشان میدهد که برنامهها یا کلیگویی بوده یا بسیار آرمانگرایانه نوشته شده است.
مولاوردی با اشاره به اینکه در برنامههای توسعه باید موضوعات خاص هدفگذاری شود، گفت: معتقدم برنامههای توسعهای کشور باید به صورت مسئلهمحور و پروژهمحور تهیه شود.
وی با بیان اینکه احکام برنامه ششم آماده شده است، افزود: این برنامه حول پنج موضوع خاص اعم از بحران آب، محیط زیست، گردشگری، صندوقهای بازنشستگی و توسعه آمایش بر اساس مکان است.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه شاخص اجرای برنامهها باید محرک توسعه باشد، گفت: باید تلاش شود تا موانع توسعه برداشته شود.
مولاوردی با اشاره به اینکه موضوعات بانوان و خانواده در رده موضوعات غیرخاص قرار گرفته است، گفت: قرار است برنامههای حوزه بانوان دارای سند راهبردی شود و دولت برنامه میان مدت پنج ساله به دستگاههای اجرایی بدهد.
وی بیان داشت: باید تلاش کنیم از فرصت تدوین برنامه ششم توسعه استفاده کنیم تا به جایگاه بانوان و خانواده توجه بیشتری شود.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در خصوص بیمه بانوان خانهدار گفت: بعد از اینکه شورای نگهبان نظر داد که موضوع بیمه زنان خانهدار نیاز به قانون دائمی دارد و جای این مباحث در قانون بودجه نیست لایحه جداگانهای برای بیمه بانوان درنظر گرفته شد.
مولاوردی افزود: سازمان تأمین اجتماعی در چارچوب ماده قانون تأمین اجتماعی در حال تصویب بیمههای چندلایه و فراگیر است که یکی از لایحههای آن را زنان خانهدار را پوشش میدهد که بهترین فرصت برای استفاده از این موضوع است.
وی به لایحه تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت که در کمیسیون لوایح متوقف شده بود اشاره کرد و بیان داشت: این لایحه بسیار جامع بود و مجموعه تدابیر لازم در آن اتخاذ و کار کارشناسی روی آن صورت گرفته بود که ما این لایحه را دوباره به جریان انداختیم.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه لایحه تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت منحصر به تدابیر بازدارنده، حمایتی و حفاظتی شد، گفت: پیشنهاد یک مرجع هماهنگی تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت مطرح شد که این موضوع در کمیسیون لوایح مورد مخالفت قرار گرفت.
مولاوردی با اشاره به اینکه در سند راهبردی برنامه ششم توسعه به موضوع توازن بین کار و زندگی بانوان پرداخته شده است، بیان داشت: زنان باید ایفاگر نقشهای خود باشند آن هم بدون اینکه نقشی فدای نقش دیگر شود.
به گفته وی، همزمان با سفرهای استانی هیئت دولت 31 گزارش استانی متناسب با وضعیت هر استان در حوزه بانوان و خانواده آماده شده است، همچنین اطلس وضعیت زنان و نقش آسیبهای اجتماعی تدوین شده است.
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای اسلامی منتشر نمیشود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال میشود.