c_300_250_16777215_10_images_27025.jpg



ترکمن سسی - عبدالعلی کیان‌مهر در بازدید میدانی معاون اقتصادی استاندار گلستان از پروژه‌های نیروگاهی غرب استان، به همراه فرمانداران شهرستان‌های کردکوی و بندرگز و مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری، روند پیشرفت این پروژه‌ها را از نزدیک بررسی کرد.


نیروگاه CHP کردکوی با ظرفیت ۱۹.۲ مگاوات، که توسط شرکت کانسار خزر اجرا شده، نمونه‌ای موفق از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گلستان است. زمین این پروژه در هفته دولت امسال تحویل شرکت شد و قرار بود تا هفته دولت سال آینده بهره‌برداری شود، اما پیشرفت چشمگیر باعث شده این نیروگاه پیش از موعد و در پایان اردیبهشت ۱۴۰۵ آماده افتتاح باشد. با راه‌اندازی این واحد، نگرانی صنایع شهرک صنعتی کردکوی از کمبود برق در سال آینده برطرف می‌شود و مسیر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان هموارتر خواهد شد.

همچنین نیروگاه ۷ مگاواتی بندرگز توسط شرکت امید عمران گلستان در دست اجراست. این واحد طبق برنامه قبل از پیک مصرف برق سال آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد و بخشی از نیاز انرژی صنایع غرب استان را تأمین می‌کند.

کیان‌مهر تأکید کرد که با تمام توان در رفع موانع سرمایه‌گذاری فعال است تا بخش خصوصی بتواند با اطمینان در استان فعالیت کند. این اقدامات، نمادی از همکاری موفق دولت و بخش خصوصی در تأمین برق پایدار و توسعه صنعتی استان است و نویدبخش رشد اقتصادی متوازن و پایدار در غرب گلستان می‌باشد.


نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر