c_300_250_16777215_10_images_photo_2025-05-22_05-29-59.jpg

 

ترکمن سسی - رییس مخابرات شهرستان آق قلا گفت: طبق وعده ای که سال گذشته به مشترکین برخی محلات شهر داشتیم ، طرح فیبر نوری در چند محله اجرا شد.

 

کامبیز بیک محمدی رییس مخابرات شهرستان آق قلا صبح چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت در حاشیه بازدید میدانی از تاسیسات فیبر نوری در برخی محلات شهر آق قلا در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری ترکمن سسی از بهره برداری مشترکین از فیبر نوری در چند نقطه و محله آق قلا از جمله در محله محمدآلق خبرداد .
وی افزود: از مزایای این طرح بهره مندی مشترکین از اینترنت پرسرعت و مکالمه بدون نویز است.
بیک محمدی یادآور شد: با توجه به اینکه در عصر ارتباطات هستیم، بهره مندی مشترکین از فن آوری های به روز و ارایه خدمات شایسته به مشترکین از اهداف اداره مخابرات این شهرستان است.
بیک محمدی گفت: در کوچه شهید سقر آق قلا طرح فیبر نوری صد در صد اجرا شده و هفته قبل به بهره برداری رسید .
بیک محمدی رییس مخابرات شهرستان آق قلا همچنین با همراهی خدادادی مسول روابط عمومی و حقوقی مخابرات شهرستان آق قلا از تاسیسات مخابراتی و تابلوهای برق فیبر نوری در چند محله شهر به صورت میدانی بازدید کرد و با تعدادی از کسبه و کاربران اینترنت در بازار گفتگو و نظر آنها را درباره کیفیت خدمات ارایه شده ، جویا شد.

گزارش از عبدالرضا نظری

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر