c_300_250_16777215_10_images_76704.jpeg


گرگان : ترکمن سسی - استاندار گلستان با اشاره به اقدامات ارزشمند دولت تدبیر و امید در این استان اظهار کرد: تا پیش از انقلاب تنها ۴ هزار هکتار از اراضی استان تحت پوشش زهکشی قرار گرفته بود که از سال ۹۲ تا به امروز از ۲۸۰ هزار هکتار اراضی مورد نیاز زهکشی ۸۰ هزار هکتار اجرایی شده و ۷۰ هزار هکتار نیز در دست اقدام است.

 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان؛ هادی حق شناس، امروز شنبه ۹ اسفند در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، محمد شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، دیگر مدیران ارشد کشوری، آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران ارشد استانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا علی الخصوص ۸ شهید راه سلامت استان در مقابله با کرونا، تصریح کرد: از سال ۷۲ تا به سال ۹۲ بیش از ۳۳۰ هزار هکتار از اراضی استان تحت پوشش طرح های آبخیزداری و آبخوانداری قرارگرفت اما از سال ۹۲ تا به امروز قریب به ۳۵۰ هزار هکتار از اراضی استان تحت پوشش طرح های آبخیزداری و آبخوانداری قرارگرفت که زمینه تثبیت خاک، حاصلخیزی و ماندگاری در روستاها را فراهم می آورد.


 وی افزود: مجموعاً طی دهه فجر و هفته دولت قریب به ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه در استان افتتاح و کلنگ زنی شده است است و این رقم ۲ برابر مدت زمان مشابه سال قبل بوده است.


استاندار گلستان گفت: تعداد بومگردی های استان از ۱۰ واحد در سال ۹۲ به ۱۳۰ واحد در حال‌حاضر ارتقا یافته و از ۱۲ هزار کلاس درس استان ۱۸۰۰ کلاس دست در این دولت ساخته شده است.


حق شناس با اشاره به مسائل و مشکلات استان یادآور شد: تنها ۱۷ درصد استان تحت پوشش طرح فاضلاب قرار دارد و این یک سوم میانگین کشوری است و گرگان تنها مرکز استانی است که آب شرب آن از طریق آبهای زیرزمینی و نه سدها تامین می شود البته ردیف بودجه برای سد میرداماد جهت تامین آب گرگان در بودجه ۱۴۰۰ تعیین شده است اما نیاز است که بودجه قابل توجهی به آن تخصیص یابد تا در آینده دچار تنش آبی نشویم.


وی ادامه داد: ۱۶ درصد برق استان در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد در حالی که میانگین کشوری برق صنعتی ۳۲ درصد است و نیاز است جهت تامین برق مورد نیاز شهرک صنعتی اترک با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان اقدامات لازم صورت گیرد و همچنین طرح سیکل ترکیبی نیروگاه برق علی آباد کتول هر چه سریع‌تر اجرایی شود.


وی ادامه داد: یک سوم وسعت ۴۰ هزار هکتاری خلیج گرگان خشک شده و اگر به هر طریق ممکن آبرسانی به خلیج صورت نگیرد مجبور به پرداخت هزینه جابجایی شهرها خواهیم شد.


استاندار گلستان خاطرنشان کرد: یکی از نیازهای اساسی توسعه در استان احداث بندر است که بر اساس مطالعات صورت گرفته سازمان بنادر، بندر سبز خزری می‌تواند به عنوان بندر چوب و دان مورد نیاز مرغداری های استان مورد استفاده قرار گیرد و تقاضا داریم هرچه سریع‌تر اقدامات اجرایی آن صورت پذیرد.


در ادامه این جلسه، تفاهم نامه سه جانبه بین شیلات، وزارت تعاون و استانداری گلستان به امضا رسید که در آن مقرر شد مبلغ 4000 میلیارد ریال جهت توسعه صنعت میگو و ماهیان خاویاری در گلستان اختصاص یابد.


براساس این تفاهم نامه،  وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی به اختصاص مبلغ ۴۰۰۰ میلیارد ریال از منابع در اختیار به توسعه صنعت میگو و پرورش ماهيان خاوياري در منطقه گمیشان، از طریق روش تأمین مالی مبتنی بر قرارداد و ساير منابع متعهد گردیده است.


همچنین سازمان شیلات ایران در خصوص تکمیل امر تأمین منابع به ميزان 6000 میلیارد ریال به منظور اجرایی شدن امر ایجاد و توسعه صنعت آبزیان منطقه گمیشان نیز همکاری لازم را به عمل خواهد آورد.


استانداری گلستان نیز با امضای این تفاهم نامه حمایت خود را از توسعه صنعت میگو و ماهیان خاویاری استان اعلام نمود و متعهد شد در زمینه تکميل منابع به ميزان 6000 ميليارد ريال با همکاری سازمان شیلات ایران، مشارکت نمايد و با همکاری دیگر دستگاههای اجرایی ذیربط در اجرای این تفاهم نامه اهتمام ویژه ای را به عمل آورد.

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر