ایوب مهماندوست
ترکمن سسی:وقتی یک فرد وارد رقابت با سایر کاندیداها می شود یک سری برنامه هایی را که قصد دارد بعد از کسب حداکثر آرا و انتخاب به عنوان نماینده،انجام دهد را ارائه می کند.
کاندید مورد نظر قبل از انتخابات گوش خود را با پنبه تمیز می کند و به میان مردم می رود، به حرف آنها گوش می دهد ،با آنها هم کلام می شود ، سعی می کند با حوصله پای تک تک حرف های مردم بنشیند و به درد دل آنها بها دهد.اما برخی از کاندیدها بعد از این که موفق شدند حداکثر آرای مردمی را کسب کنند گویا همان پنبه را در گوش خود می گذارند و صدای مردم،درد دل مردم،ناله های مردم به گوش آنان نمی رسد.
مردم وقتی پای صندوق های رای می روند که هر کدام هدف و انگیزه خاصی دارند و امیدوار هستند که فرد دلسوز و مردمی به عنوان نماینده به مجلس راه پیدا کند. مردم باید هوشیار باشند و نماینده خود را بر اساس یک سری معیارهای مشخص تعین کنند تا شاهد پیامدهای ناگوار انتخاب اشتباه خود نباشند و فرد شایسته را به عنوان نماینده انتخاب کنند.متاسفانه برخی از افراد بدون اینکه نماینده خود را بشناسند و فقط بر دلیل تعصب طایفه ای آن را انتخاب می کنند و عواقب ناخوشایندی به وجود می آید.مردم باید براساس عقلانیت انتخاب کنند و از انتخاب احساساتی پرهیز کنند.
در ذیل به چندین ویژگی یک نماینده خوب اشاره می شود که با در نظر گرفتن این ویژگی ها می توان فرد شایسته را انتخاب نمود:
1:سعی بر این باشد فردی را گزینش کنید که شجاع باشد.نماینده باید آنقدر شجاعت داشته باشد که بتواند حرف حقیقت را در حضور نمایندگان مناطق دیگر بگوئید و از حق مردمی که نمایندگی آنان را بردوش دارد دفاع کند.
2:باید امانت دار باشد.نماینده وقتی از طرف مردم برگزیده شد باید امانت دار خوبی برای مردم باشد و از نمایندگی خود که همان امانت مردم است به شکل مطلوب و صحیح استفاده کند و از این طریق به مردم خدمت کند.
3:مادی گرا نباشد.نماینده نباید برای حوس های مادی خود در برابر برخی از ناعدالتی ها سکوت کند و موظف است از حق مردم دفاع کند.
4:با برنامه عمل کند.افرادی که برای انتخابات نامزد می شوند باید یک سری برنامه هایی را برای دوران نمایندگی خود ارائه دهند تا مردم با تمرکز روی آنها بتوانند انتخاب شایسته ای داشته باشند.
5:اخلاق انتخاباتی داشته باشند.یک کاندید نباید برای جلب توجه مردم رقیبش را از هر نوع راه و روشی بدنام کند و به هر قیمتی خود را به مجلس برساند.
6:با تجربه باشد.در گزینش نماینده سعی شود فردی انتخاب شود که دنیا دیده باشد و تلخی و شیرینی زندگی را چشیده باشد.
7:روابط عمومی بالایی داشته باشد.اطلاعات کافی در مسائل مختلف ، فرهنگی،اقتصادی ، اجتماعی ،سیاسی و ورزشی جامعه داشته باشد.
8:مقبولیت داشته باشد.نماینده باید بین مردم بر اساس سوابق پیشین از مقبولیت خاص و خوبی برخوردار باشد.
9:شخص عمل باشد.نماینده باید در صدد آن باشد تا تمامی قول هایی را که قبل از انتخابات به مردم داده بود را عملی کند.
10:از سعه صبر و برد باری و همچنین تواضع و فروتنی برخوردار باشد.
ولی شاید مهم ترین وظیفه مردم را در این باره انتخاب صحیح و هوشمندانه نماینده دانست که این مهم با تحقیق و مشورت گرفتن در مورد کاندیدها به دست می آید.مجلس جایی برای کسب جایگاه و قدر ت نیست و نمایندگان باید دائم برای پیشرفت و توسعه بخش های مختلف کشور تلاش کنند و از پنبه ای که قبل از انتخابات گوش خود را تمیز کردند تا حرف دل مردم را بشنوند بعد از کسب حداکثر آرا پنبه را در گوش خود قرار ندهند تا ناله های مردم به گوش آنان نرسد.
دیدگاهها
اینم از جوون ما...
ترکمن سسی:فصل رویش است برادر .حتی برای تحلیل گران و نویسندگان جوان .خدا را شکر
دلسوز:حالا کجاشو دیدین اینا تازه اولشه یواش یواش همه خودشونو نشون میدن