ترکمن سسی - ولیالله رفیعی: هر هم وطن ایرانی که از نعمت بزرگ دفترچهی روستایی برخوردار است، لازم است برای اعتبار دفترچهاش هر بار در صف طویل و عریض بیماران بایستد و فقط برای یک مُهر ارجاعِ دفترچهی بخت برگشتهی روستاییاش، دکتر مرکز بهداشت را ملاقات کند!
خیلی به خدمات درمانی که کشور اسلامی ایران، برای هموطنان در نظر گرفته است، آگاه نیستم!
همین اندازه میدانم با آنکه ۳۲ بهار از عمرم میگذرد و به عنوان استاد یکی از مدارس علوم دینی مطرح اهل سنت ایران مشغول خدمت هستم، هنوز نتوانستهام بیمهٔ تامین اجتماعی را برای خود و خانوادهام، احراز کنم_اگرچه هیچگاه برایم اهمیت نداشته است_ اما آنچه همواره آزارم میدهد، مهر ارجاع بیمههای روستایی است!
بر هر هم وطن ایرانی که از نعمت بزرگ دفترچهی روستایی برخوردار است، لازم است برای اعتبار دفترچهاش هر بار در صف طویل و عریض بیماران بایستد و فقط برای یک مُهر ارجاعِ دفترچهی بختبرگشتهی روستاییاش، دکتر مرکز بهداشت را ملاقات کند!
خاصه آنکه از وقتی مادرم بیمار شده است، مشکل مهر ارجاع دفترچههای روستایی خوب حال خستهام را جا آورده است!
امروز وقتی سر همین مسئله با دکتر مرکز بهداشت شهرستان گالیکش به حرف شدم، با کمال شگفتی او را معترضتر از خود یافتم! تو گویی او هم از این اتلاف وقت(مهر ارجاع)، سخت به تنگ آمده بود.
دکتر میگفت: چه عرض کنم حاج آقا بهخدا این «مهر ارجاع» پدر ما را هم به عزا نشانده است!
آخر چه معنا دارد این «مهر ارجاعها»!
خب یک بار دائمیاش کنند برود تا نه وقت و پول بیمار تلف شود و نه وقت ما و این بندگان خدا!
اصلا برای این کار توجیه و دلیلی نمیبینم!
خانم دکتر مته بر خشخاش گذاشت و مجال حرف زدن را از من گرفت!
در حالی که حیرتم دو چندان شده بود، مرکز بهداشت شهرستان گالیکش را ترک کردم و برای گرفتن وقت از یک پزشک متخصص راهی شهرستان مینودشت شدم!
هنوز اما پرسش آن خانم دکتر ذهنم را به خودش مشغول کرده است!
راستی هر بار رفتن یک روستایی برای «مهر ارجاع» جهت معتبرکردن دفترچهی بیمه درمانیاش چه توجیهی میتواند داشته باشد؟
۱۹ تیرماه ۹۶
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای اسلامی منتشر نمیشود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال میشود.