c_300_250_16777215_10_images_photo_2026-02-19_19-45-14_-_Copy.jpg


ترکمن سسی - محمد شهرکی خیر گلستانی در آیین توزیع بسته های کمک معیشتی در گنبدکاووس گفت : همه اقوام با هم برادرند و در شرایط سخت کنونی، همه ما بدون نگاه قومیتی به همدیگر کمک کنیم .


  به گزارش پایگاه خبری ترکمن سسی، شهرکی، رییس مجمع خیرین گلستان    در راستای پویش ایران همدل، صبح سه شنبه در محله سید آباد گنبدکاووس خاطر نشان کرد : همه می‌توانند درایدر این امر خیر مشارکت کنند و با پرداخت نقدی یا غیر نقدی به وسع خود,، کم یا زیاد در‌ کمک به برادر مسلمان خود مشارکت نمایند.

   خیر گلستانی افزود : در کتاب آسمانی ما قرآن کریم، برای نیکو کاری‌و کمک به مستمندان موکدا توصیه شده و عمل به آن منجر به کسب ثواب و پاداش اخروی برای افراد نیکوکار خواهد شد .

 گفتنی است به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ، رییس مجمع خیرین گلستان در اقدامی خدا پسندانه بیش از ده هزار بسته کمک معیشتی هر بسته به ارزش سه میلیون تومان ، بین نیازمندان و جامعه هدف توزیع کرد .

خبرنگار : ارازبخت پرسور

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر