c_300_250_16777215_10_images_11026.jpg

 


ترکمن سسی - استاندار گلستان در دهمین روز از بهار 1402 در جلساتی فشرده و پی در پی بررسی موضوعات مرتبط با تنش آبی و تامین آب شرب مردم استان گلستان را در دستور کار قرار داد.


پس از گذشت 10 روز از بهار طبیعت در استان گلستان، علی‌محمد زنگانه استاندار گلستان به دلیل گزارش‌های متعدد مردمی و گزارش‌های میدانی ناظران و بازرسان ویژه در خصوص مشکلات پیش رو در موضوع تامین آب شرب، جلسات فوری و ویژه‌ای را با این موضوع با حضور مدیران دستگاه‌های مرتبط و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برگزار کرد.

در این راستا، جلسه چهار ساعته استاندار گلستان با مدیران دستگاه‌های مرتبط با وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و فرمانداران شهرستان‌های استان برگزار و با جزئیات، آخرین روند پیگیری و اجرای مصوبات شهرستانی استاندار گلستان و تصمیمات دیدار استاندار گلستان با وزیر نیرو مطرح  مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

استاندار گلستان در این جلسه خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان هیچ کوتاهی در زمینه اجرای این مصوبات را نخواهم پذیرفت و به شدت با مدیری که تعللی در اجرای مصوبات حوزه آب داشته باشد برخورد خواهد شد.

علی‌محمد زنگانه تاکید کرد: گرچه شرایط فعلی، میراث عملکرد اشتباه گذشتگان است، اما به عنوان یک مسوول در دولت سیزدهم هیچ کوتاهی از امروز به بعد را نخواهم پذیرفت.

وی با اشاره به افزایش چند برابر بودجه حوزه‌های آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای در دولت سیزدهم در استان گلستان گفت: مدیران بخش‌های مختلف در حوزه آب، جهاد کشاورزی و صمت باید شبانه‌روزی برای تغییر الگوی مصرف، نوع کشت محصولات و استفاده از آب در صنعت تلاش کنند.

استاندار گلستان تاکید کرد: سفره‌های زیرزمینی آب در استان گلستان با سرعت رو به کاهش است و ما در تلاشیم با کمک دولت ضمن تسریع در اجرای عملیات شیرین‌سازی آب دریای خزر، ساخت سد با کاربری تامین آب شرب را هرچه سریعتر کلید بزنیم.

زنگانه خاطرنشان کرد: بیش از 90 درصد از نیاز تامین آب شرب در استان از طریق منابع آب زیرزمینی است و این موضوع در شرایطی زنگ خطر شدیدتری را به صدا در می‌آورد که هزاران چاه آب کشاورزی مجاز و غیرمجاز در استان فعال است.

وی گفت: کشت شالی و محصولات پر آب در استان گلستان با شرایط  و وضع موجود هیچ توجیهی ندارد و ما باید به سمت تشویق کشاورزان به نکاشتن شالی و تغییر الگوش کشت و کاشت محصولات جایگزین باشیم.

در این جلسه تمامی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ضمن تائید اظهارات استاندار گلستان خواستار شدند تا از طریق اقناع مردمی برای نکاشتن شالی، دولت نیز تسهیلات حمایتی را برای جبران خسارات مالی کشاورزان در نظر بگیرد.

به دلیل طولانی شدن زمان جلسه و بررسی تمامی طرح‌ها و مصوبات حوزه آب برای شهرستان‌های استان، جلسه 6 ساعته دیگری با حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران و مدیران مرتبط برگزار و آخرین وضعیت اجرای طرح‌ها و مصوبات مورد پیگیری و تبادل نظر قرار گرفت.

لازم به ذکر است، استاندار گلستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلات و آب منطقه‌ای استان را مکلف کرد تا با پیگیری‌های شبانه‌روزی نسبت به جذب تمامی اعتبارات مصوبات سفر با اجرای کامل پروژه‌ها اقدام جدی داشته باشند.

دیدگاه‌ها  

0 #1 بایلری 1402-01-13 13:42
چند ده روستای بخش داشلی برون هم اکنون آب شرب ندارد و با تانکر آبرسانی می شود. البته بیشتر این تانکرها مربوط به افراد و بخش خصوصی است و با توجه به مسافتی که طی می کنند تا آب شرب به دست خانوارهای مصرف کننده برسد قیمت های مختلفی از ۵۰۰ هزار تومان تا بیشتر برای هر تانکر آب مطالبه می کنند. در این شرایط انتظار است تا اداره آب شهرستان ناوگان حمل آب خود را تقویت کند تا هزینه تامین آب شرب در این روستاها کم تر شود.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر