گرگان: ترکمن سسی - مدیر کل بنیاد مسکن گلستان با بیان اینکه در سال 1400 اعتبارات عمران روستایی 2 برابر شده است، تصریح کرد: در سال گذشته بیش از 1 هزار و 500 پرونده عمران روستایی در قالب زیرسازی، آسفالت، بهسازی، تعریض معابر و ایجاد فضای سبز با 168 میلیارد تومان در 300 روستای استان انجام شده است.
به گزارش خبرنگار ترکمن سسی، «سید محمد حسینی» در دیدار با اعضای موسسه اصحاب رسانه گلستان، با بیان اینکه طرح هادی برای همه روستاهای استان مصوب شده است، افزود: حدود 400 روستا افق 10 ساله اش تمام شده و 403 روستای دیگر با اولویت روستاهای پرجمعیت و یا در حریم شهرها نیز نیازمند بازنگری است.
مدیر کل بنیاد مسکن گلستان، گفت: در حال حاضر حدود 100 هزار خانه غیرمقاوم در مناطق روستایی استان گلستان وجود دارد.
وی، اظهار کرد: طی 16 سال گذشته بیش از 82 هزار واحد غیرمقام روستایی با حمایت دولت، همت همکاران و مشارکت خود مردم در استان مقاوم سازی شده است.
به گفته وی؛ در ساخت و سازهای روستایی، تیم نظام فنی روستایی بنیاد مسکن کار نظارت و طراحی را انجام می دهد.
وی با اشاره به اینکه کنترلی بر قیمت زمین های روستایی وجود ندارد، اظهار داشت: در نظر داریم اراضی بایر و مجاور روستاها را به حریم روستا ملحق کرده تا نظارت و کنترل دقیقی بر قیمت اراضی روستایی صورت گیرد.
حسینی از صدور بیش از 2 هزار سند مالکیت برای واحدهای روستایی استان در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا نقشه برداری 400 روستا به اتمام رسیده و برای 200 روستا نیز در حال انجام است.
وی، با بیان اینکه 600 روستا و 17 شهر کوچک استان تحت پوشش بنیاد علوی قرار دارند، تصریح کرد: در این مناطق با همکاری اداره ثبت اسناد و بنیاد علوی در 275 روستا 101 هزار جلد سند مالکیت صادر شده است.
به گفته وی؛ افزایش قیمت زمین ها، جلوگيری از بروز اختلافات ملکی، اخذ تسهيلات و استفاده به عنوان وثيقه و هویت بخشی به املاک روستایی از مزایای صدور سند مالکیت است.
مدیر کل بنیاد مسکن گلستان با اشاره به سهم 2 هزار و 294 واحدی استان در طرح اقدام ملی مسکن، اظهار کرد: بنیاد مسکن متولی اجرای این طرح در شهرهای زیر 100 هزار نفر جمعیت بوده و در دو شهر گرگان و گنبد نیز وظیفه کارگزاری با این بنیاد است، حسینی، با اشاره به اینکه در این طرح بیش از 3 هزار نفر ثبت نام کردند، افزود: از این تعداد حدود یک هزار و 800 نفر واجد شرایط بودند و تاکنون برای یک هزار و 400 متقاضی این طرح در استان، زمین تهیه شده است.
به گفته وی؛ آورده اولیه 40 میلیون تومانی یکی از شرایط این طرح است و برخی از ثبت نام کنندگان فاقد این مبلغ بودند.
حسینی، با تاکید بر تاثیرگذاری رسانه ها در اطلاع رسانی حوزه مسکن، ابراز کرد: اصحاب رسانه با انعکاس صحیح اخبار و عملکرد بنیاد مسکن برای مردم، یاریگر ما در این حوزه باشند.
وی، ادامه داد: خبرنگاران نیز می توانند با تهیه زمین در مناطق روستایی، از تسهیلات کم بهره ساخت و ساز در این مناطق بهره مند شوند.
به گفته وی؛ اکثر مردم استان در دهک های 4 تا 7 قراردارند و با توجه به هزینه های سرسام آوری که در حال حاضر برای معیشت و مسکن مردم ایجاد شده، کار سختی برای تهیه مسکن دارند.
در این دیدار مدیرعامل موسسه اصحاب رسانه استان گلستان نیز با اشاره به اینکه یکی از وظایف رسانه ها ایجاد ارتباط نزدیک میان مسئولان و مردم است، گفت: رسانههای محلی بسترساز توسعۀ کشورند و انتقال نيازها و مطالبات مردم به مسئولان و اطلاع رساني فعاليت هاي دستگاه هاي اجرايي نقش و رسالت سنگين یک رسانه است.
غلامرضا ولی پور، با بیان اینکه در عصر حاضر رسانه ها می توانند در فرآیند توسعه نقش آفرین باشند، افزود: تعامل مدیران و مسئولان با اصحاب رسانه می تواند در ایجاد شفافیت و اعتمادسازی عمومی تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی، با بیان اینکه یک رسانه علاوه بر اطلاع رسانی و فرهنگ سازی می تواند در راستای توسعه اقتصادی و اجتماعی نقش ایفا نماید، گفت: اصحاب رسانه استان با تمام وجود و عشق فعالیت می کنند.
ولی پور، در خصوص روند شکل گیری موسسه اصحاب رسانه استان گلستان نیز توضیحاتی ارائه کرد و افزود: این موسسه با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره 1010 در اداره ثبت موسسات به ثبت رسمی رسیده است.
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای اسلامی منتشر نمیشود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال میشود.